Blog

Flint Amersfoort
A Night at the Club
Coninckstraat 60, Amersfoort, 3811 WK Netherlands ,

A Night at the Club | Amersfoort (XL-version)

May 28, 2016 @ 8:15 pm

De muziektheaterproductie New York Round Midnight neemt de bezoeker mee op reis langs jazzclubs in New York. New York Round Midnight is een van de grootste jazzproducties van dit moment, uitgevoerd door enkele toonaangevende spelers uit de Nederlandse Jazz: Deborah J. Carter, Sabrina Starke, Izaline Calister, Ntjam Rosie, Ellister van der Molen, Stephanie Francke, Ben van den Dungen, Rolf Delfos, Marius Beets, Gijs Dijkhuizen, Paul van Kessel en pianist Miguel Rodrigues (Young Vip 2014).

In de oorspronkelijke productie zingt één vrouwelijke vocaliste in al deze clubs. Om de beleving interessanter te maken performen deze avond vier vrouwelijke topvocalistes afzonderlijk en met elkaar.

De standaardproductie bestaat uit vier blazers, het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) zal speciaal voor de gelegenheid met 10 blazers in de voorstelling te staan. Mede om de nieuwe generatie jazzmusici ervaring op te laten doen met spelen voor en zich te presenteren aan een nieuw publiek. Om dit te realiseren organiseerde Amersfoort Jazz audities onder oud-deelnemers van het NJJO en gaf arrangeurs opdracht meerstemmige arrangementen te maken en vanzelfsprekend moeten er extra repetities ingepland worden.Post a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Event Venue


  • Venue
    Flint AmersfoortA Night at the Club
  • About
    A Night at the Club
  • Follow On

Event Details


Maxanter Muziekgroep B.V., Hamersveldseweg 84a, 3833GT Leusden. KvK: 32125063, Btw: 818237831

Maxanter Muziekgroep B.V. houdt zich aan de wettelijke bepalingen koop en verkoop.